Woning kopen in de Verenigde Staten van Amerika

 

De Amerikaanse woningmarkt zit in een dal en biedt nu kansen om een aantrekkelijk geprijsde woning te kopen, daarom is het verstandig om een instantie in te schakelen die voor u het perfecte huis gaat zoeken, deze ‘instanties’ staan altijd in contact met Amerikaanse makelaarskantoren en zo krijgt u de beste aanbiedingen van Amerikaanse makelaars.
Het is ook mogelijk om een Nederlandse aankoopmakelaar te nemen, u kunt dan makkelijk communiceren en ze doen er alles voor om het geschikte huis voor u te zoeken.

Amerikaans vastgoed: overzichtelijke woningmarkt, eenvoudig aankooptraject

Nightime shot of downtown Miami

Veel mensen denken dat een huis kopen in Amerika heel ingewikkeld is, maar dat is niet zo, integendeel zelfs het is eenvoudig.
Over het algemeen zijn de Amerikaanse makelaars erg professioneel, procesvoering is kort en duidelijk. Omdat alle woningen bij het MLS zijn aangemeld, is de woningmarkt in Amerika heel overzichtelijk, alle huizen zijn terug te vinden op internet.
Natuurlijk is Google ook bron waar je veel te weten kan komen over een huis, kijk bijvoorbeeld op Google Maps en zoek het betreffende huis op en kijk of het huis in een leuke buurt staat.

Betaalbare woningen

De woningen in Amerika zijn in grote delen van het land, goed betaalbaar.
Een vrijstaande opknapwoning is al te koop voor €10.000 euro.
Een instap klaar pand is al te koop vanaf €25.000 euro.
Let wel op dat u een huis koopt zonder dat er al een hypotheek of andere claims aan vast zit|
Voor de zekerheid kunt u ook het huis laten keuren, zo weet u of het huis wel goed is zonder dat u verder voor verrassingen komt te staan.
Denk vooral aan een bouwkeuring, zo kunt u gelijk de verwachte kosten aan onderhoud en andere zaken inschatten.